tac
Доставка до 24 часа
Раздели
Цветилина Сотирова
5 от 5 звезди!
"Здравейте,комплекта чаршафи са чудесни.Свиха се много малко при пране и сушене.Отговарят напълно на показаното като снимка в сайта.Чудесен избор! Всичко добро и все така добри професионалисти!Честита 2015та година!"

Кристина Дилова
5 от 5 звезди!
"от 10години използвам спалното бельо на TAC,СТРАШНО МНОГО СЪМ ДОВОЛНА.Бях си купила един к-т ,който все още имам ....и ако искайте ми вярвайте все още ми е здрав и цветовете не са мръднали."

Зорница Стефанова
5 от 5 звезди!
"Много удобно проследяване на поръчката с потвърждение по телефон и информация по мейл! Доставката беше светкавична. Качеството безупречно! Изключително доволна съм от избора си и ще използвам Вашите услуги и за напред!"

Елена Николова
5 от 5 звезди!
"Здравейте, поздравявам екипа Ви за перфектната организация на покупки от сайта. Бързо, адекватно и компетентно обслужване, което направи пазаруването удоволствие. Стоката отговаряше на описанието и очакванията ми."

Вержиния Иванова
5 от 5 звезди!
"Всички продукти закупени от Вас са страхотни. спалното белъо ми стана любимо и да се спи в тях е истинско удоволствие. Много сте коректни по отношение на доставката. За в бъдеще смятам да се възползвам пак от Вашите продукти. На всички които не са си закупили от продуктите на"

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 41 клиенти

Няма нито един артикул в тази категория.

спално бельо | олекотени завивки | шалтета | пердета | пердета и завеси | завеси | спално бельо