Матраци Impression Plus Двулицев

Art No: 4899

 • Ядрото на матрака се състои от множество независими пружини в здрави текстилни джобчета. Те са изработени от висоководородна стоманена тел, която за по-голяма устойчивост е с увеличен диаметър. Освен това всяка една пружина притежава шест намотки. Единичните размери матраци съдържат в ядрото си най-малко 360 броя пружини, а двойните - 720. Тази технология, наречена Correct comfort, позволява на матрака да реагира своевременно на тежестта на различните части на тялото и специфичния натиск, който те оказват. Освен независимостта на пружините една от друга, самото ядро е с обособени пет зони на комфорт, грижещи се за осигуряването на прецизна анатомична опора.
 • Устойчивостта на матрака на натоварване е повишена, благодарение на полиуретановите вложки, разположени около външните краища на ядрото. По този начин ръбовете на матрака са по-стабилни при сядане, тъй като са подсилени отвътре, а вие може да ползвате оптимално цялата повърхност на матрака. Тази технология се нарича Miracle Edge.
 • Над и под самото пружинно ядро, изработено по технологията Correct Comfort, са разположени слоеве от 800 гр/м2 термофиксирата вата, висококачествен нетъкан текстил и по 0.5 см полиуретанова пяна с висока плътност. Комбинацията от всички тези материали подобрява цялостно устойчивостта на пружинния пакет. Ергономично предимство на модела е слоят от 6 см Memory foam, разположен от горната страна на матрака. Тя оказва една постоянно адаптираща се към специфичния натиск балансирана опора, без притискане или обратно напрежение. По този начин гръбначният стълб заема здравословна позиция, тежестта на тялото се разпределя равномерно по цялата повърхност на матрака, което подобрява периферното кръвообращение, а проблеми като болки в крайниците и схващания остават в миналото.
 • Моделът е подходящ за употреба от потребители, страдащи от различни алергии, тъй като всички използвани материали за преминали необходимите специализирани обработки, защитаващи ги от развитието на вредни микроорганизми. Самата дамаска е с обработка Silver protect, а както е известно, самите сребърни йони са с отлични антибактериални свойства, като успешно предотвратяват и появата на неприятни миризми.
 • Добрата вентилация на сърцевината се поддържа от четирите въздушни клапи, разположени по дължината на матрака. За по-лесно пренасяне са пришити специални дръжки за пренасяне.
 • Дебелина: 25 см
 • Гаранция: 5 години

 • Размер може да изберете опционално от падащото меню
  Марка: Sealy
  Опции:
  Размер:
  80/190(см.)80/200(см.)90/190(см.)90/200(см.)120/190(см.)120/200(см.)140/200(см.)160/190(см.)160/200(см.)165/190(см.)165/200(см.)180/200(см.)
  Цена:
  1,949.00лв.

  tac.bg си запазва правото без предизвестие да променя цени и спецификации на стоките. Снимките са с информативен характер и понякога съдържат неточности и декорации невключени в описанието на продукта.